Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Villkor 

Leveranstid

Vi skickar alltid 1-2 arbetsdagar efter beställning och leveransen med PostNord tar oftast 5-10 arbetsdagar. Vi ansvarar dock inte för eventuella förseningar som beror på PostNord. 

 

Frakt 

För att göra det så enkelt som möjligt att räkna ut det totala priset har vi valt att använda oss av enhetspris, 30 kr per beställning, oavsett vikt eller storlek.

 

Ångerrätt

NOTERA! Det ges ingen ångerrätt på varor som ska framställas eller anpassas enligt dina individuella behov, om tillverkningen eller anpassningen har påbörjats. Detta gäller dock bara, när du innan har givit samtycke till att SweBaby.se får påbörja framställningen eller anpassningen innan ångerrättens utgång. Vid accept av villkoren i samband med beställning, accepterar du samtidigt att tillverkningen av varan kan påbörjas innan ångerrättens utgång

 

Reklamation och returrätt

I enlighet med Konsumentköplagen ges tre års reklamationsrätt, som omfattar fabrikations- och materialfel som konstateras vid varans normala användning. Skada på produkten som beror på användning av varan på felaktigt sätt, ändringar eller grovt missbruk från användarens sida omfattas inte av reklamationsrätten. Reklamation gällande fel och brister ska meddelas SweBaby.se inom rimlig tid. Varan kan då returneras för reparation eller ersätning av ny vara.

Vid fel, eller eventuella uteblivna leveranser ska du kontakta: info@swebaby.se


Ej uthämtat paket
Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på 299 kr. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt motta det i retur.

 

 

Integritetspolicy

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i dataskyddsförordningen (GDPR).
 

HUR BEHANDLAR VI DIN PERSONLIGA INFORMATION?

När du handlar i vår webbutik så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, ditt telefonnummer, vilken e-postadress du har och vad du handlar. 

Nedan berättar vi lite mer om vad vi gör med den information du delar med dig av och hur vi arbetar med den. 

 

SAMMANFATTNING AV VÅR INFORMATIONSHANTERING

Vi samlar bara in den information som vi behöver. Vi behöver veta var du bor för att kunna skicka varorna hem till dig och vi behöver veta ditt telefonnummer för att kunna skicka sms-avisering när din beställning har levererats till utlämningsställe.

Vill du beställa mot faktura så måste vår samarbetspartner Klarna ha ditt personnummer. Bara då kan du få dina varor hemskickade mot faktura.

När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server och det är Klarna som sköter kortbetalningarna till oss. Vi på SweBaby tar inte del av dina kortuppgifter.

Sen måste vi såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv. 

 

VILKA SYSTEM HAMNAR DINA UPPGIFTER I?

När du handlar hos oss så går din order igenom flera steg för att vi ska kunna behandla och skicka dina varor till dig. 

Vårt adminsystem

När din beställning är klar så hamnar den i en databas i vårt adminsystem. Där ser vi vilka produkter du har beställt, hur du har betalat (men ingen information om kreditkortsnummer, personnummer eller liknande) och vilken adress du vill ha det skickat till.

Vår hemsida och adminsystem ligger hos Wikinggruppen som är en stor och seriös aktör inom webbhotell och hosting. Alla våra sidor är krypterade (det kan du se på att det står https:// i början av vår webbadress).

Det säkerställer att ingen obehörig ser dina uppgifter när du beställer.

Det är vårt adminsystem som skickar ut e-postmeddelande efter beställning för att bekräfta att den är mottagen.

Klarna

När du kommer till kassan så måste du betala för dina varor. Vi använder oss av Klarna för alla svenska betalningar.

Till Klarna skickas endast orderraderna och beloppet. Resten av informationen skriver du in direkt till Klarna i betalningsfönstret och vi får sen tillbaka den information vi behöver så som namn, adress, e-post, telefonnummer och om beställningen har gått igenom. 

Vi samlar bara in den information vi behöver för att kunna leverera till dig på ett bra sätt!

PostNord 

PostNord behöver ditt namn och din adress samt telefonnummer för att kunna leverera till dig. 

 

INFORMATION TILL ANDRA AKTÖRER

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan än de vi har nämnt ovan. 

Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

 

HUR ANVÄNDER VI DEN HÄR INFORMATIONEN?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig om beställningen. 

Vi använder aldrig din information i marknadsföringssyfte. 

Beställningsprocessen är separat från nyhetsbrevet och du måste aktivt välja att få vårt nyhetsbrev (kryssa i ruta i kassan och sen även bekräfta mailet). 

 

VARFÖR SPARAR VI INFORMATION OCH HUR LÄNGE?

Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag till skattemyndigheten och vi behöver också informationen för att kunna fullgöra garantiåtaganden. 

 

DINA KUNDMAIL

När du skickar mail till oss så tas den emot på vår dator i vår lokal. Normalt sparar vi mail i 2-3 månader och behöver vi spara någon information om en beställning så lägger vi in den i vårt adminsystem.

 

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

I enlighet med GDPR så har vi utsett en personuppgiftsansvarig. 

SweBabys ägare är personuppgiftsansvarig 

Vill du ha kontakt så maila oss på info@swebaby.se

 

TA BORT DIN INFORMATION FRÅN VÅR DATABAS

Du kan när som helst begära att se informationen vi har sparat om dig och du kan välja att anonymisera det så att det inte går att spåra till dig. 

Viss information kan vi dock vara tvungna att spara för bokföringens skull. 

Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på info@swebaby.se 

 

Vi hoppas att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och vill fortsätta handla hos oss!


Drift & produktion: Wikinggruppen