Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Köp- och leveransvillkor 

Leveranstid
Vi skickar alltid senast 2 arbetsdagar efter beställning och leveransen med PostNord tar oftast 5-10 arbetsdagar. 
Vi ansvarar dock inte för eventuella förseningar som beror på PostNord. 

 

Frakt 
För att göra det så enkelt som möjligt att räkna ut det totala priset har vi valt att använda oss av enhetspris, 30 kr per beställning, oavsett vikt eller storlek.


Reklamation och returrätt
I enlighet med Konsumentköplagen ges tre års reklamationsrätt, som omfattar fabrikations- och materialfel som konstateras vid varans normala användning. Skada på produkten som beror på användning av varan på felaktigt sätt, ändringar eller grovt missbruk från användarens sida omfattas inte av reklamationsrätten. Reklamation gällande fel och brister ska meddelas SweBaby.se inom rimlig tid. Varan kan då returneras för reparation eller ersätning av ny vara.
Vid fel, eller eventuella uteblivna leveranser ska du kontakta: info@swebaby.se


Ångerrätt
NOTERA! Det ges ingen ångerrätt på varor som ska framställas eller anpassas enligt dina individuella behov, om tillverkningen eller anpassningen har påbörjats. Detta gäller dock bara, när du innan har givit samtycke till att SweBaby.se får påbörja framställningen eller anpassningen innan ångerrättens utgång. Vid accept av villkoren i samband med beställning, accepterar du samtidigt att tillverkningen av varan kan påbörjas innan ångerrättens utgång.


Integritetspolicy
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i dataskyddsförordningen (GDPR).


 

Ej uthämtat paket
Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på 299 kr. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt motta det i retur.

 

 


Drift & produktion: Wikinggruppen